Fulfilment uitbesteden?
Goedkoopste van Nederland!

Heb je een klein of middelgroot e-commerce bedrijf?
Met ”Fullfillers” Fulfilment Network kun je eenvoudig gebruik maken van onze logistieke diensten. We zorgen voor een snellere afhandeling van je orders met een cut-off van 23:59.

Al meer dan 50+ tevreden klanten

voordelen fulfilment uitbesteden fulfilment center nederland webshop fulfilment

Fulfilment uitbesteden?
Goedkoopste van Nederland!

Heb je een klein of middelgroot e-commerce bedrijf?
Met ”Fullfillers” Fulfilment Network kun je eenvoudig gebruik maken van onze logistieke diensten. We zorgen voor een snellere afhandeling van je orders met een cut-off van 23:59.

voordelen fulfilment uitbesteden fulfilment center nederland webshop fulfilment

Al meer dan 50+ tevreden partners

Untitled design-9

Ontzorgt jou van logistieke zorgen

Fullfillers is een specialist op het gebied van fulfilment en neemt voor
jouw webshop het gehele logistieke proces uit handen. Dit scheelt je tijd, geld, in- en opslag en transportactiviteiten. Door logistieke processen uit te besteden behoud je dus altijd zicht en optimaal grip op kosten. Profiteer van diverse voordelen voor het verzenden van pakketten via Fullfillers. Jouw betrouwbare partner in fulfilment.

Laat je webshop groeien zonder zorgen!

Fullfillers is de betrouwbare fulfilment partner. Wij ontzorgen het gehele logistieke proces voor ondernemers die verkopen op Bol com. Amazon, Shopify, Instagram of elk ander platform. Met onze alles-in-een service en prijs, bieden wij de optimale service voor orderafhandeling. Wij ontzorgen jouw logistieke proces zodat jij kunt groeien!

 

Van verwerking, bezorging tot retournering geregeld.

In onze fulfilment center regelen we alles, van verwerking tot retournering. Een naadloze koppeling met jouw webwinkel is gegarandeerd dankzij onze IT-experts. Zij waarborgen een soepele integratie met Fullfillers Fulfilment, hét Nederlandse fulfilment center.

Bij ons aangekomen worden jouw goederen geteld, gecontroleerd en opgeslagen. We beheren je voorraad en bieden een actueel overzicht. Zo blijf je up-to-date over je productaantallen. Bij elke bestelling controleren we het product, pakken het zorgvuldig in – of het nu gaat om cadeaupapier, handgeschreven kaartjes of beschermende materialen – en versturen het naar de consument.

Plug & Play webshop koppelingen

Fullfillers heeft een geavanceerde plug & play koppeling ontwikkeld voor de meest gangbare en populaire webshop softwares, op deze manier worden je orders real-time gesynchroniseerd en heb je 24/7 inzicht in je bestellingen en huidige magazijn voorraad. Fullfillers ondersteunt meer dan 20+ webshops. Hierdoor heb je altijd jouw statistieken binnen handbereik via onze software.

Een flexibel verzendproces voor je klanten ?

Copy of Untitled Design-2 kopie 2

Tijd besparen met je webshop fulfilment

Met onze webshop fulfilment service ben je ontlast van logistieke zorgen en worden je orders snel,
goedkoop & makkelijk verzonden via Fullfillers. Hierdoor kun jij je focussen op de groei van je webshop
zonder je zorgen te maken over de disciplines van het logistieke proces.

 

50+ partners

Fullfillers verzorgt webshops van plug & play software integratie waarmee klanten 24/7 real-time
inzicht hebben op hun prestaties, orders en voorraad. Onze fulfilment software ondersteunt nagenoeg
bijna alle webshop. Ervaar als 50+ klanten de unieke ervaring van logistieke vrijheid.

Maak het ondernemen makkelijker,
eenvoudiger en voordeliger

Meer dan 50+ klanten groeien met Fullfillers

Fulfilment Verbeteren fulfilment proces

Welke punten kan je verbeteren voor een beter fulfilment proces

E-commerce is sterk afhankelijk van effectieve fulfilment processen om klanttevredenheid te garanderen en koopimpulsen te stimuleren. Toch is het bieden van een goede klantervaring nog steeds erg belangrijk. Het succes van je e-fulfilment proces en het algemene succes van je e-commercebedrijf kunnen ervan afhangen. Je kunt hieronder meer lezen over waarom een positieve klantervaring essentieel…

Lees meer
Fulfilment Fullfillers Fulfilment magazijn animatie

Wat is logistieke fulfilment?

Inleiding tot Logistieke Fulfilment Logistieke fulfilment: het klinkt misschien complex, maar het is de ruggengraat van elke succesvolle e-commerce en retailonderneming. Maar wat is logistieke fulfilment precies, en waarom is het zo cruciaal voor bedrijven wereldwijd? In dit artikel duiken we in de wereld van voorraadbeheer, orderverwerking, en retourbeheer, en onthullen we de geheimen achter…

Lees meer