Fulfilment diensten

Heb jij een groeiende webshop die je wilt gaan uitbreiden? Veel meer bestellingen om te verwerken, maar heb jij wel tijd om al je bestellingen,retouren en administratie te verwerken. Een goed reden om je orderverwerking uit te besteden!

Lees verder →
Fulfilment Nederland pakketten

Verschil tussen fulfilment & dropshipping

Bij dropshipping ligt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van het logistieke proces bij de fabrikant of groothandel. Jij bestelt je producten, waarbij de fabrikant of groothandel direct de bestelling doorstuurt. Nadeel hiervan is vaak dat er lange wachttijden zijn en je klant zijn bestelling pas na een aantal weken krijgt. Bij het uitbesteden van fulfilment ligt het uitvoeren van het logistieke proces bij het fulfilment bedrijf. Een fulfilment bedrijf in een land van verkoop regelt het gehele logistieke proces. Meestal zorgen fulfilment bedrijven dat de bestelling al de volgende dag bij de klant aankomt. Hierdoor ligt je servicegraad vele malen hoger als bij dropshipping.

Schermafbeelding_2023-01-16_om_20.01.55-removebg-preview

Fulfilment met transparante tarieven

Wij werken met transparante all-in tarieven. Zo is het voor jou als ondernemer direct duidelijk wat de kosten zijn en welke invloed dit heeft op je marge. Dit betekent all-in orderpick tarieven voor kleine, middelgrote en grote zendingen. De all in prijzen zijn inclusief de volgende:

  • Goederen ontvangst, opslag en inslag
  • Orderpick & verpakken
  • Inclusief verzendkosten Nederland
  • Online klantenportaal met inzichten
  • Voorraadbeheer
  • Cut-off moment 23:59

Wat doet een fulfilment partner

Een fulfilment partner neemt de gehele orderverwerking van een bedrijf op zich. De gehele orderverweking omvat het inslag, opslag, verpakken en verzenden van de goederen.

Het fulfilment proces kan je als bedrijf of webshop ook zelf uitvoeren, maar dat neemt heel veel tijd en energie in beslag. Een fulfilment bedrijf kan de volledige logistieke afhandeling van een bedrijf of webshop uitvoeren. Dit houdt in dat ze de opslag, het magazijnbeheer, de invoer van goederen en de verzending van goederen voor een andere onderneming uitvoeren. Er zijn veel bedrijven in Nederland gevestigd waar je het kan uitbesteden.

Plug & Play webshop koppelingen

Fullfillers heeft een geavanceerde plug & play koppeling ontwikkeld voor de meest gangbare en populaire webshop softwares, op deze manier worden je orders real-time gesynchroniseerd en heb je 24/7 inzicht in je bestellingen en huidige magazijn voorraad. Fullfillers ondersteunt meer dan 20+ webshops. Hierdoor heb je altijd jouw statistieken binnen handbereik via onze software.

Een flexibel verzendproces voor je klanten ?

fulfilment-center-nederland

Maak het ondernemen makkelijker,
eenvoudiger en voordeliger

Meer dan 50+ klanten groeien met Fullfillers